Het Servische Exit Festival ontvangt Afrojack, Quintino en Steve Rachmad

Tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen worden al vijf jaar de European Festival Awards uitgereikt. Afgelopen jaar won het Servische Exit Festival de prijs voor Best Major Festival. Die respectabele titel wordt best wel meteen waargemaakt met de eerste gepresenteerde namen voor de komende vijftiende editie die vanaf 10 juli plaats heeft rondom het Petrovaradin Fort bij Novi Sad!

Er is traditiegetrouw veel aandacht voor dance. Het speciale dance-gedeelte kan 20.000 bezoekers huisvesten en vele grote namen zullen optreden.  Zo is er de hereniging van Deep Dish en ook Carl Cox, Planetary Assault Systems, Disclosure en Skrillex zijn geboekt voor het vierdaagse festijn.

Veel van de dj’s zullen back-to-back optreden. Er staan dus voornamelijk tweetallen achter de draaitafels die samen zullen draaien. Afrojack zal samen met Quintino een prominent Nederlands duo vormen op zaterdagavond. De Amsterdamse techno-pionier Steve Rachmad is geboekt om met Marko Nastic op zondag op te treden. Er volgen nog meer namen!

Andere veelbelovende combinaties zijn Carl Craig vs Green Velvet, Dusky vs Paul Woolford, Jackmaster & Oneman, Carl Cox vs Danny Tenaglia, Ben Klock vs Marcel Dettmann, Eats Everything vs Cassy, Maceo Plex vs Danny Daze, Tiga vs DJ Hell, Heidi vs Kim Ann Foxman, Davide Squillace vs Martin Buttrich vs Mathias Tanzmann, Jaymo & Andy George en Waze & Odyssey.

 

Steve Rachmad is geboekt om samen met Marko Nastic op zondag op te treden tijdens Exit Festival (foto Kristijan Vuckovic)

Steve Rachmad is geboekt om samen met Marko Nastic op zondag op te treden tijdens Exit Festival (foto Kristijan Vuckovic)

Na Exit volgt twee dagen later al het Sea Dance Festival van dezelfde organisatie! Dit festival duurt van 15 t/m 17 en vindt plaats aan de Adriatische Kust op Jaz Beach. De eerste namen worden binnenkort bekend gemaakt!

Lees ook:Mysteryland USA maakt programma bekend
Lees ook:Ook Hot Since 82, Pan-Pot en Detroit Swindle naar Mysteryland
Lees ook:Makam, Oliver Schories en Gabriel Ananda naar Ohm Festival
Lees ook:De downloadtip: Sven Väth – Exit Festival
Lees ook:Line-up Scheldepop al bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>