Chuckie, The Partysquad, Michel de Hey en Benny Rodrigues toegevoegd aan line-up DanceFloat

De eerste namen voor DanceFloat waren al bekend. Het gaat om Kevin Saunderson, house-held Mark Knight (hij zal dan ook te zien zijn in de documentaire  The House That Chicago Built), The Opposites en zowaar Charly Lownoise & Mental Theo Nu zijn ook de Nederlandse grootheden Chuckie en The Partysquad en de Rotterdamse techno-helden Michel de Hey en Benny Rodrigues gemonsterd. Uit Zweden komt het duo Wasted Penguinz, een opkomende naam binnen de hardstyle.

 

Michel de Hey is geboekt voor DanceFloat in thuisstad Rotterdam op 5 juli

Michel de Hey is geboekt voor DanceFloat in thuisstad Rotterdam op 5 juli

De eerste editie van DanceFloat vindt plaats op 5 juli op en rondom de Maas in Rotterdam. Het unieke festival bevat meerdere schepen (Offshore) en kades (Onshore) die als festivalterreinen worden ingericht met elk een eigen muziekstijl zoals techno, house, hardstyle en hiphop. Het unieke samenspel van Offshore en Onshore, waarbij er interactie plaatsvindt tussen de schepen en kades, belooft absolute hoogtepunt van het festival te worden. De Early Bird tickets voor DanceFloat zijn nu verkrijgbaar via www.dancefloat.com

Lees ook:Drijvend dansen
Lees ook:Kevin Saunderson, Mark Knight en Charly Lownoise & Mental Theo op eerste editie DanceFloat
Lees ook:Technoweek: Michel de Hey
Lees ook:Heiko Laux, René Amesz, Joey Daniel en Warren Fellow schepen ook in bij DanceFloat
Lees ook:2 Many Dj’s, Boy George en Audio Bully’s behoren tot het nieuwe Het Vrije Volk in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>