Nederlandse top op Ultra Music Festival

Het Amsterdam Dance Event is inmiddels gestaag uitgegroeid tot het belangrijkste evenement op het gebied van dance ter wereld.  Maar voorheen had de Winter Music Conference te Miami die status. Uiteraard is WMC nog steeds een prominent festijn en zorgde het samen met het aan de WMC gekoppelde Ultra Music festival voor de doorbraak van dance in de Verenigde Staten. Vanaf 21 maart is er weer een nieuwe editie en het eerste deel van de programmering van het het Ultra Music Festival op 28, 29 en 30 maart is nu bekend. Uiteraard zijn de Nederlandse dj’s goed vertegenwoordigd.


Hardwell, de pas voor de eerste keer tot nummer 1 dj uitgekozen Bredenaar, is natuurlijk geboekt. Ook andere vaderlandse toppers als Nicky Romero, Tiësto, Armin van Buuren en Afrojack staan als headliner op het programma. Wat lager op de poster zijn landgenoten als Sunnery James & Ryan Marciano, Martin Garrix, W & W en Showtek terug te vinden.
Vorig jaar trok het festival 330.000 bezoekers!

Lees ook:Don Diablo, Fedde Le Grand en Miss Melera ook naar Ultra Music Festival
Lees ook:Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren en meer Nederlanders genomineerd voor International Dance Music Awards
Lees ook:Nicky Romero live – Ultra Music Festival 2013
Lees ook:Nieuw: Nicky Romero – Symphonica
Lees ook:Armin van Buuren live – Ultra Music Festival 2013 (weekend 1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>