Grote vangst pillen bij aanhouding

Groot geluk had de Brabantse politie donderdagnacht. Bij een man uit Eindhoven vonden ze maar liefst 153 xtc pillen. Een politiesurveillance zag de man rond half twee vanuit een bospad de Achtseweg Zuid op rijden. De man werd aangehouden en gefoullieerd. Behalve de enorme hoeveelheid aan xtc pillen werden er ook nog een boksbeugel en twee zakjes amfetaminepoeder aangetroffen. De man zit nog vast op het bureau.

Een goed begin van 2009 voor de politie dus. De 20-jarige man zal nog wel eventjes vast zitten. Hoe denken jullie over het bezitten van zo’n enorme hoeveelheid drugs?

Lees ook:‘Dancefeest is nooit drugsvrij te krijgen’
Lees ook:Drugsrazzia op Sensation Black
Lees ook:Politie: Nature One moet verboden worden
Lees ook:Weinig klachten over politie op feesten
Lees ook:Nog tien bezoekers Awakenings vast

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Grote vangst pillen bij aanhouding

  1. Freeflow

    Op het recreatief gebruik van drugs ben ik niet tegen, in dit geval kan deze man echter nauwelijks beweren dat het al voor eigen gebruik was…

    En wanneer het wel het geval is dat zou het wenselijk kunnen zijn hem tegen zichzelf te beschermen.

    Mijn eerste zin geeft echter een ander probleem weer; een recreatieve gebruiker moet toch ergens zijn middelen vandaan halen. Legalisatie en controle?

      /   Reply  / 
  2. Jeffrey

    @Freeflow: Legaliseren? Tja Nederland is nou eenmaal lid van de EU, en een legitimatie zou dus absoluut nooit gebeuren, laten we eerst maar eens proberen om de softdrugs legaal te krijgen (wat al haast niet lukt).

    Ik zie wel liever dat ze een drugsdealer oppakken dan dat de gebruiker op een feestje wordt opgepakt met 1 pilletje!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>