Drugsrazzia op Sensation Black

Bij Sensation Black, afgelopen zaterdagnacht in de Amsterdam ArenA, heeft de politie 308 mensen gearresteerd.
Dat heeft de politie zondagmiddag laten weten. De meeste verdachten waren volgens de politie in het bezit van verdovende middelen. Vier verdachten werden gearresteerd voor handel in verdovende middelen en een aantal voor mishandeling, openbare dronkenschap, belediging en vernieling.

De politie controleerde streng tijdens het dancefeest. Alle gasten werden voor binnenkomst gecontroleerd door drugshonden. Van de 308 verdachten konden 174 bezoekers uiteindelijk toch genieten van het dansevenement omdat zij geen of een niet strafbare hoeveelheid softdrugs bij zich hadden. 88 gasten die een hoeveelheid harddrugs bij zich hadden worden daarvoor niet vervolgd, maar mochten de ArenA niet in.

Het dansevenement trok dit jaar 23.445 bezoekers. Volgens de politie was er, op een aantal kleine vechtpartijen aan het einde van het feest na, sprake van een goede sfeer. In totaal werden 24 geldboetes opgelegd ter waarde van 6400 euro.
Drie jongeren kregen ter plaatse een taakstraf opgelegd. Er zijn 19 verdachten in verzekering gesteld en zij worden maandag voorgeleid aan de officier van justitie.

Lees ook:Politie geeft onjuiste informatie af over drugsbezit op Fantasy Island
Lees ook:Grote vangst pillen bij aanhouding
Lees ook:Vijf man opgepakt voor overval op Jimmy Woo
Lees ook:Toon mij uw hand en ik zeg u wie u bent
Lees ook:Politie: Nature One moet verboden worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>