Best of 2008 week: Beste downloadbare dj set

Hoe anders kunnen we op ‘download-donderdag’ een prijs uitreiken voor de beste downloadbare set die er op het internet is te vinden. Ik heb onderhand al heel wat live setjes beoordeeld en zodoende een hoop gigabites op mijn pc staan. Van radio setjes tot aan live sets alles kwam onderhand voorbij, máár wat was nou de beste downloadtip van afgelopen jaar? Check verder voor de results!

Beste downloadbare dj set nationaal
Voor de nationale categorie had ik een aantal interessante sets. Allereerst natuurlijk Vato Gonzalez, de allereerste downloadtip van Dance.Blog, maar mijn keus is toch gevallen op de genadeloze set van Chuckie op Sensation. Als openingsact wist hij, tegen de verwachting van velen, de sfeer er al goed in te brengen. Nog steeds staat deze set rotsvast op mijn iPod.

De winnende tip kan je hier nog eens downloaden! Een eervolle vermelding trouwens voor Ille Bitch en Unders, die samen een heerlijke tape in elkaar knutselde, speciaal voor de minimal liefhebbers onder ons, terugluisteren doe je hier.

Beste downloadbare dj set internationaal
Trommel geroffel alom…. de keuze in de internationale categorie is gevallen op… die heerlijke set van Chris Lake. Niet uit mijn iPod te bránden! En het mag gezegd worden, deze man heeft bij mij na zaterdag een helden status bereikt. Geniale platenkeus!

De eervolle vermelding hou ik even nog voormezelf, die kan je vanavond downloaden op Dance.Blog!

Ooh laat ik meteen deze gelegenheid aangrijpen om een statement te maken. Downloaden, graag! Maar alleen legale setjes. De echte producties moet je toch écht op Beatport of DanceTunes óf in de winkel kopen.

Lees ook:Best of 2008 week: Beste dance album
Lees ook:Best of 2008 week: Beste feest/festival
Lees ook:De downloadtip: DJ Chuckie F*ck Me I’m Famous Preparty
Lees ook:De downloadtip: Sander van Doorn
Lees ook:De downloadtip: Eddie Halliwell

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>