De downloadtip: Sander van Doorn

Tijd voor een nieuwe downloadtip! Wederom heb ik gekozen voor Sander van Doorn. Zijn sets zijn fenomenaal, hij is uitgegroeit tot een van de beste dj's ter wereld en is iemand die nog veel trance in zijn sets verwekt. Ter ere van het Amsterdam Dance Event leverde hij een set af aan radio station Fresh FM. Omdat we in de week voor Ferry Corstens "Full On Ferry" zitten, is dit een uitgesproken kans om wederom een downloadtip van deze dj onder de aandacht te brengen.

Sander van Doorn is op trancegebied een van de beste dj's van Nederland. Dat bewijst zijn notering in de DJ MAG top 100 van dit jaar maar eens weer. Helaas is deze dj nog steeds niet zo populair in Nederland, dit komt door zijn gigantische populariteit in met name Groot Britannië.

Ik zag Sander van Doorn dit jaar voor het eerst op Dance Valley en was verkocht van zijn sound, die hij in een set weet weg te zetten. Aanstaande zaterdag, bij Full On Ferry, ben ik dan ook erg benieuwd wat Sander voor ons in petto heeft.

De downloadtip is afkomstig van de Amsterdam Dance Event week die Fresh FM op de radio had. Zij nodigden elke dag een aantal dj's uit om een set voor te bereiden. Deze set is een uitstekend resultaat om keihard aan te zetten en om op te dansen. Om in je iPod te pluggen vind ik het iets minder geslaagd, daar komt hij iets minder uit de verf.

Desalniettemin: Hier downloaden!

Lees ook:De downloadtip: Sander van Doorn live!
Lees ook:Full On Ferry week: Sander van Doorn
Lees ook:Sander van Doorn @Escape aftermovie
Lees ook:De downloadtip: DJ Chuckie F*ck Me I’m Famous Preparty
Lees ook:Luistertip! Fresh FM en de week van de Nederlandse dj’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>