Hit or Shit: Ferry Corsten – Radio Crash

Een beetje verlaat, maar alsnog een hit or shit over het nieuwste nummer van Ferry Corsten. 1 November, tegelijk met Full On Ferry, wordt zijn nieuwste album gereleased en dat betekend dat er ook een singel aangekoppelt wordt. Dat is Radio Crash geworden, het nummer dat nú al een enorme hit op de (internationale) dansvloer is. Hebben Tiësto en Above & Beyond gelijk dat ze dit draaien, of kan het beter in het hoesje blijven?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Radio Crash is in mijn ogen een regelrechte hit! Het nummer heeft heerlijke trance invloeden gecombineerd met een lekkere stevige bass.

Ik kan dan ook niet wachten om te zien wat Ferry met dit nummer gaat doen aanstaande zaterdag. Het nummer is nu al een grote hit onder dj's als Tiësto en Above & Beyond, de reacties van het publiek zijn overweldigend. Alles wijst erop dat "Radio Crash" een topper is.

En nu is er al een heerlijke mash-up van het nummer gemaakt. Gemixt met the Prodigy door Armin van Buuren krijgt dit nummer een extra lekkere vibe.

Maar genoeg enthousiast gedaan. Wat vinden jullie van het nummer? Hit potentie?

De "Mash-up"

Lees ook:Ferry Corsten – Twice in a blue moon
Lees ook:Hit or Shit: Syke ‘n’ Sugarstarr presents Cece Rogers – No Love Lost
Lees ook:Recensie: DJ Joop – DJ Joop
Lees ook:New World Punx kondigt eerste eigen show in Nederland aan
Lees ook:Hit or Shit: Marco V – Coma Aid

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit or Shit: Ferry Corsten – Radio Crash

  1. Sebas

    super clip

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Best of 2008 week: Beste productie | Dance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>