Ferry Corsten – Twice in a blue moon

Terwijl ik wellicht nog druk aan het feesten ben en het album van Ferry Corsten officieël wordt gelanceerd kan je hier op Dance.Blog de recensie lezen van het album. Ik was namelijk een van de gelukkigen die deze cd van te voren al mocht beluisteren. Het resultaat liegt er niet om. Het is een typische Ferry Corsten cd geworden. Of dat een pluspunt of een afgang is lees je op de volgende pagina…

Het torende al maanden bovenaan mijn verlanglijstje. Het nieuwe album van Ferry Corsten zat er aan te komen! Nadat de herst zijn intrede had gedaan kwam het album dan als een leuke verrassing.

Ik zette het album op en sindsdien is het niet meer uit de cd lade gekomen. Een heerlijke mix van alle stijlen die deze dj bezit. Zonder hulp van collega dj's is de cd geworden tot een ideaal schijfje voor degene die van "uplifting trance" tot aan een sterke "electrosound"

Het is Ferry gelukt een album uit te brengen die prima zijn set verwoord en daarnaast ook nog eens enige diepgan biedt. Nummers als Radio Crash en Black Velvet zijn wonderschoon. Het nummer Shanti heeft zoveel mysterieusheid dat je gedachten afdwalen. In het nummer Life zit een perfecte verhouding van vocal en dance. 

Al met al is "Twice in a Blue Motion" een echte topper. Een album dat je gewoon in je kast moet hebben liggen. Ferry is back van never nooit terug geweest en hij heeft zijn oude vriend Trance meegenomen. Feest als nooit tevoren!

Lees ook:Hit or Shit: Ferry Corsten – Radio Crash
Lees ook:Best dj of 2008 week: Trance
Lees ook:Ferry Corsten in de bres voor zielige kindjes
Lees ook:Hit or Shit: Veracocha – Carte Blanche
Lees ook:Gastrecensie: Paul van Dyk – In Between

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ferry Corsten – Twice in a blue moon

  1. Pingback: Best of 2008 week: Beste dance album | Dance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>