Nachttempelweek: Flexbar te Amsterdam

Ondanks dat deze genomineerde waarschijnlijk niet bij de beste 10 terecht zal komen is hij het vermelden waard. De in de hoofdstad gevestigde Flexbar is namelijk aan een opmars in het uitgaanscircuit bezig. De locatie bevindt zich op het beroemde Westergas terrein en biedt een scala aan (underground)feesten, waar elke week steeds meer bezoekers op af stromen.

De Flexbar is ontstaan door toedoen van initiatiefnemer Lex Pacific. Deze gast, bekend van de Nachwacht, is ook medeverantwoordlijk voor het succes van wijlen Club 11.

Felix van Eerden, de andere initiatiefnemer kennen veel mensen van de legendarische Bloemendaalfeesten als Solaris. Daarnaast draait hij zelf ook. Wanneer je Lex en Felix samenvoegd kom je logischerwijs ook snel op de naam 'Flex bar'.

De locatie kent twee zalen, die in totaal een capaciteit van 500 man kunnen dragen. Naast deze compactheid, wordt de club ook gekenmerkt door zijn minimale interieur, waardoor het accent ook écht op de muziek ligt.

Verdere pluspunten zijn de non-commerciele programmering die veel house, minimal, techno en electro huisvest. Het vriendelijke personeel en het heldere geluid zijn ook veel geroemde punten van de club.

Wil je stemmen op een alternatieve locatie in de hoofdstad? Doe dat dan hier!

Lees ook:Provincieweek: Skopje, Beilen
Lees ook:Amsterdam week: Heineken Music Hall
Lees ook:Utrecht week: Central Studios
Lees ook:Provincieweek: Zalinaz, Etten-Leur
Lees ook:Utrecht week: de Nachtburgemeester

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>