Amsterdam week: Heineken Music Hall

Ook vandaag weer een locatie die eigenlijk niet als Dance locatie bedoeld is, maar wel veel ervoor gebruikt wordt. Met events als 5 Days Off, Dirty Dutch en Q-Dance komen er jaarlijks duizenden mensen naar deze locatie. Met tegenover zich de ArenA heb ik het natuurlijk over de Heineken Music Hall.

Heineken weet met deze locatie zijn naam goed weg te zetten, want de HMH is in Nederland en ver daarbuiten een geliefde locatie voor pop- en danceconcerten. Zo'n stonden Daft Punk, Underworld, Armin van Buuren, Chemical Brothers en de Beastie boys al eens live in deze tent.

Maar dat is nog niet alles! Met concepten als Dirty Dutch, 5 Days Off en Q-Dance verkoopt de HMH zo uit. En dat is knap, de locatie heeft immers een capaciteit van 6200 man. De HMH presenteert zichzelf als de locatie met het beste geluid van Euopa. Ondanks dat dit natuurlijk niet helemaal waar is, is het geluid door de absorberende panelen zeer goed tot perfect.

Genoeg te doen dus in deze bijzondere locatie. 25 Oktober staat dan ook dik onderstreept in mijn agenda. Dan draven Chuckie, Guetta én Tocadisco op om de lekkerste plaatjes op F*ck me I'm Famous te draaien. Ik heb er zin in!

Lees ook:Dirty Dutch week: Genieten van voorgaande edities
Lees ook:Topper van de week: Henzel Washington
Lees ook:Nieuwste namen 5 days off: MSTRKRFT-Ellen Allien-Loco Dice-Matthew Dear-Yelle
Lees ook:Feestweek: Dirty Dutch Aftershock
Lees ook:Best dj of 2008 week: House

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Amsterdam week: Heineken Music Hall

 1. Joris

  Amsterdam heeft zát goede clubs en zalen, en je pikt de sfeerloze zwarte doos van een Bijlmer Bierhal eruit? Alleen als ik een concert daar écht níet wil missen, ga ik er nog heen. Sigur Rós op 17 november is de volgende keer.

    /   Reply  / 
 2. Bas Nelen

  Amsterdam heeft zat leuke clubs, zoals de Paradiso en Panama die al eerder zijn behandeld. Maar ook een locatie als de HMH hoort tussen het rijtje.

  Na deze week kom ik later nog terug om nóg meer locaties te behandelen. Zoals de Sugarfactory, maar dat komt later nog wel.

    /   Reply  / 
 3. Thijs

  ik mis bijvoorbeeld de Melkweg nog in het rijtje

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>