Beatloverz het grote interview!

Zaterdag 27 september is het zover. Dan staat er weer een gloednieuwe editie van Beatloverz klaar. En de verwachtingen zijn hoog gespannen. Na zeer succesvolle voorgaande edities gaan de heren van Beatloverz Events zorgen voor een knalfeest. Wij van Dance.blog.nl waren benieuwd naar het verhaal van twee jongens. Daarom hadden wij een interview met Gerben, een van de oprichters van Beatloverz. Hij en Rico hebben het voorelkaar gekregen binnen een jaar al meerder edities van dit mega event op te zetten. Aan de hand van de bekende 6 W vragen(wat, wie etc.) en een H (hoe) vraag, kwamen wij alles te weten over dit succes… 

 

1. Waar bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit?
Rico en ik zitten dagelijks op ons eigen kantoor boven de Maassilo. Van hieruit doen we alles voor de Beatloverz feesten en niet te vergeten onze andere concepten als Samsobeats en El Barrio 3000.

2. Hoe kom je erbij om je feesten in de Maassilo te programmeren?
Zelf zijn wij Rotterdammers en wij hebben dan ook veel feeling met Rotterdam. Aangezien wij met een grootschalig dance-event wilde gaan beginnen kwamen we al snel uit bij de Maassilo die met zijn 5 area's tegenwoordig de grootste locatie van Rotterdam is met ruim 6000 capaciteit.

3. Wat vind je typisch voor Beatloverz?
Beatloverz is inmiddels een beleving geworden. Naast de dj's die uitstralen dat ze het leuk vinden om op Beatloverz te draaien is het enorme pakket aan entertainment een goeie aanvulling op het programma. Waar zie je nou een dj draaien, waarbij tegelijkertijd 1 mc bezig is, 1 zanger en 1 zangeres, een percussionist en een saxofonist bezig zijn.

4. Welke stijl vind je het lekkerst om op uit te gaan?
Zelf gaan wij veel dance feesten af om te kijken wat natuurlijk de concurrentie doet en om ideeën op te doen. Zelf zijn wij meer van de eclectische muziek wat naar onze mening toch nog de populairste muziekstroming is.

5. Wie wil je absoluut nog een keer op een Beatloverz feest programmeren?
Voor Beatloverz zijn we al een tijd opzoek naar een buitenlandse artiest die ook bij het concept past. We zien namelijk dat veel van de buitenlandse namen het Nederlandse publiek niet aanspreken met hun muziek. Op onze verlanglijst staan dan ook The Swedish House maffia en Ron Carrol. Wat een helden zijn dat!

6. Wanneer wist je zeker dat je Beatloverz feesten wou organiseren?
Voor de eerste Beatloverz in maart waren we al eind 2007 begonnen met de voorbereidingen. Op het moment dat we de eerste keer gelijk uitverkocht waren met 4500 bezoekers en we stonden zelf op het Vipdek over die feestende mensenmassa te kijken hadden we zo iets van Beatloverz gaan we groot maken. Dat is dan ook onze missie en ik denk dat dat aardig lukt. Vergeet niet dat de eerste editie pas 29 maart was en hoeveel mensen nu de naam Beatloverz al wel niet kennen.

7. Waarom moeten mensen naar Beatloverz komen?
Zoals de naam Beatloverz al zegt is er voor elke dance liefhebber wat wils qua muziek. 10 uur lang zullen de beste dj's van Nederland ondersteund door het entertainment een show weggeven die je nog lang bij zult blijven.

Enthousiast geworden? Tickets zijn via deze website te verkrijgen. Wacht niet te lang, want voor je het weet zijn ze op!

Lees ook:Beatloverz komt er weer aan
Lees ook:Beatloverz het grote interview deel 2!
Lees ook:Beatloverz, goed feest, mindere locatie…
Lees ook:Feestweek: Beatloverz – The Higher Christmas Level
Lees ook:Beatloverz als vanouds weer steengoed!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>