Beatloverz komt er weer aan

Wat een knalfeest was de een-na laatste editie van Beatloverz in de Maassilo. Met een super line-up, redelijke entreeprijs en een uitverkochte editie wist de organisatie zijn naam in een keer op de kaart te zetten. Na de afterparty van de Dance Parade komt Beatloverz weer terug, met een feest om van te watertanden…

 

De eerste editie van Beatloverz in de Maassilo, was ik bij aanwezig. Na een klein uurtje rijden vanuit Almere, kwamen we aan bij de Maassilo. Zonder meer is dit een van de mooiste locaties van Nederland, omdat het dat heerlijke rauwe karakter nog heeft.

De line-up klopte van alle kanten, en uit alle hoeken van Nederland waren de houseliefhebbers vandaan gekomen. Het feest barstte van drukte bijna uit z'n voegen.

Na succesvolle edities in Bloemendaal, op de Dance Parade en als afterparty van de Parade, komt 27 september een nieuwe editie van dit concept. Beatloverz lijkt qua line-up veel op Nope is Dope feesten, maar niets is minder waar. Omdat Beatloverz niet wekelijks wordt gegeven, kopen mensen speciaal kaarten voor het feest en behoudt het zijn exclusieve karakter.

Over een paar weken verschijnt op dit blog nog een interview met een van de organisatoren van Beatloverz Events, een organisatie die binnen een jaar tussen de top van de Nederlandse evenementorganisaties is gaan behoren. 

Lees ook:Beatloverz, goed feest, mindere locatie…
Lees ook:Afterparty Dance Parade geschrapt
Lees ook:Feestweek: Beatloverz – The Higher Christmas Level
Lees ook:Beatloverz het grote interview deel 2!
Lees ook:Feestweek: Time Warp NL

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Beatloverz komt er weer aan

  1. Mario

    Heb alle edities meegemaakt en heb de kaarten nu ook alweer op zak!

      /   Reply  / 
  2. marvin

    Ben op de eerste editie geweest en was toen echt te gek. Denk dat veel mensen een verkeerd idee hebben van Beatloverz door alleen naar de grote line-up te kijken. 29 Maart hadden ze echt veel entertainment erbij staan wat ik nog niet bij een nope is dope of sexy motherfucker gezien heb. AL met al ga ik 27 september wel kijken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>