Beatloverz het grote interview deel 2!

De Beatloverz feesten in de Maassilo zijn al een aantal edities een groot succes. Het feest, dat in de Maassilo plaatsvindt, is een favoriet agendapuntje in mijn drukke party agenda geworden. Nu er weer een gloednieuwe editie van Beatloverz op het programma staat (7 februari) werd het eens tijd om weer contact met de organisatie op te nemen. Het vorige interview lees je hierrr terug. En lees op de volgende pagina het hele nieuwe interview…

- Afgelopen Beatloverz was weer een groot spektakel. Ondanks de heerlijke muziek en sterke line-up ging er ook het een en ander mis, waar kwam dat door?
Het was inderdaad weer een groot succes en we hebben genoten van het enthousiasme van de mensen. Helaas ging er iets mis bij de garderobe aan het eind van de avond wat toch een kleine domper van de avond was.
Het bleek dat er extra rekken waren ingehuurd, omdat er niet voldoende ruimte was voor alle jassen, tassen etc… Twee van die rekken waren omgevallen en zodoende gingen alle nummertjes en jassen door elkaar heen wat voor problemen zorgde. Wat veel mensen niet weten is dat de meeste organisaties de beveiliging, garderobe, toiletten en horeca niet doen. Dit geldt dus ook voor Beatloverz Events in de Maassilo.
Om bovengenoemde problemen op te lossen hebben we met de Maassilo afgesproken dat er voortaan lockerboxen worden ingezet bij elke Beatloverz editie en dat de garderobe komt te vervallen. Daardoor zal de toegang sneller doorstromen, waardoor de rijen aanzienlijk zullen verminderen. Behalve Lockerboxen hebben we ook besloten de zogeheten “Female Parking” in ere te herstellen. Dit betekend dat de hele kade naast de Maassilo alleen toegankelijk zal zijn voor vrouwen. Als klap op de vuurpijl gaan het aantal beschikbare kaarten voor Beatloverz omlaag. Daar we normaal circa 4800 bezoekers hebben gaan we nu nog maar 3500 kaarten in de verkoop doen. Dit naar aanleiding van de feedback die wij van onze bezoekers hebben gekregen over de massale drukte op Beatloverz

- Jullie hebben voor de aankomende editie gekozen om de ‘Garage’ zaal te laten vervallen, en een latinhouse zaal daarvoor te ‘ruilen’. Vanwaar de keuze?
We merkten dat er toch niet genoeg liefde was voor de Garage. We waren met de Garage begonnen omdat we zelf ook veel affiniteit hebben met dit genre, maar helaas kregen wij van onze bezoekers te horen dat zij in die zaal liever Latin House wilden horen . Daar wij toch graag onze bezoekers tegemoet willen komen hebben we besloten om deze zaal om te dopen tot een Latin-House area. Het is wel de bedoeling dat hier ook echt alleen maar latin-house gaat worden gedraaid door de bekende Latin House DJ’s als een Ricky Rivaro, D-Rashid etc.. De aankleding zal zomers worden, dus met veel riet, palmbomen en nog meer zomerse spullen

- Een verrassende naam in de line-up is wel Elektroforze. Het hardcore duo Paul Elstak en Partyraiser, dat electrohouse draait. Hoe komen jullie bij dit duo?
We kennen Paul en Wesley goed en Elektroforze is serieus een aanwinst voor de dance-scene. Alle dj’s die op Beatloverz draaien willen we eerst live zien optreden voordat we ze boeken en de eerste keer dat we Elektroforze zagen optreden ging het dak er echt vanaf.

- Op de vorige editie stond house legende Ron Carrol, welke internationale naam kunnen we in 2009 van jullie verwachten?
We hebben nog erg veel verrassingen in petto de komende jaren, maar welke internationale namen we gaan plannen de komende edities houden we nog even geheim. We willen er wel gelijk even bij vermelden dat wij in ons kleine kikkerlandje echt erg veel goede artiesten hebben en dat we op internationaal niveau absoluut niets onder doen van buitenlandse artiesten. Onze motto is dan ook dat een buitenlandse artiest echt wat moet toevoegen aan Beatloverz en niet maar wat boeken om te boeken. We zijn nog druk bezig met een van de leden van de Swedish House Maffia maar zoals het eruit ziet zal dat pas in het najaar van 2009 worden.

- Wat hebben jullie in de aankomende editie naast een spetterende line-up en dikke locatie nog meer voor ons in petto?
Entertainment en aankleding! We werken graag met thema’s zodat we iedere keer weer de bezoekers kunnen verrassen met gave decors en spetterende optredens. Net als 7 februari waar we de elementen vuur, water, wind en aarde willen gaan samenbrengen. We gaan niet alles verklappen, maar denk aan watervallen, vuurwanden, windmachines etc etc…

- Beatloverz groeit en groeit, wat zijn de ambities voor de rest van het komend jaar?
Beatloverz komt nog 4 á 5 keer terug in de Maassilo in 2009. De komende jaren zal dat zo blijven. op deze manier houden we het feest exclusief en kunnen we van iedere Beatloverz weer een happening maken. Net als vorig jaar doen we ook weer een uitstapje naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal en zijn we in gesprek om een aantal stages te hosten op grote Festivals. Met andere woorden het gaat een waanzinnig jaar worden!

Lees ook:Beatloverz het grote interview!
Lees ook:Beatloverz, goed feest, mindere locatie…
Lees ook:Beatloverz komt er weer aan
Lees ook:Feestweek: Beatloverz – The Higher Christmas Level
Lees ook:Partyverslag: Beatloverz; Over the top edition

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Beatloverz het grote interview deel 2!

  1. Pingback: Beatloverz als vanouds weer steengoed! | Dance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>