Tranceweek: Eurotrance

Hadden we gister een harde stijl in de tranceweek. Vandaag is het er niet minder om. Met eurotrance hebben we een enorme commercieële stijl te pakken die zich laat vergelijken met de hardstyle. Het is lastig al die stijlen, maar omdat wij een land van hokjes zijn, pakken we vandaag de hardere versie van de eurodance erbij: de Eurotrance.

Eurotrance bevindt zich tussen de hardtrance en eurodance in. In de eurotrance zijn veelal hardstyle elementen verwerkt. Dat zorgt er voor dat de stijl vaak wordt gebruikt in op hardstyle feesten, net als hardtrance. Eurotrance is in tegenstelling tot hardstyle en hardtrance alleen commercieëler en bevat veel meer vrolijke klanken, hierdoor heeft het weliswaar iets weg van happy hardcore.

De huidige eurotrance heeft een sterke eigen sound ontwikkelt, waarin de vocalen die ingezongen zijn vaak hoog ingezongen worden, hierdoor lijkt eurotrance in sommige opzichten wel op een klein beetje op vocal trance.

Maar wie hebben eurotrance nou groot gemaakt?

- Jan Wayne
- Mark'Oh
- DJ Dean

En natuurlijk weer een aantal goede voorbeelden voor je:

 

 

 

Lees ook:Tranceweek: Hardtrance
Lees ook:Best dj of 2008: Hardstyle
Lees ook:Tranceweek: Psytrance
Lees ook:Tranceweek: Techtrance
Lees ook:Tranceweek: Vocal Trance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>