Melt Festival 2008: Booka Shade – Alter Ego – Franz Ferdinand – Supermayer

Een nadeel van leuke festivals in Duitsland is soms, dat ze in de loop der jaren ontdekt worden door steeds meer en meer Nederlanders en het daardoor net kan lijken alsof je gewoon in Nederland staat te feesten.

Melt Festival heeft die status (nog?) niet. En springt zeker boven andere festivals uit door de bijzondere locatie: een groot fabrieksterrein met enorme hijskranen en andere imposante bouwwerken staan er gebroederlijk naast de festivaltenten.  


Het is een eindje rijden, maar dan ben je wel in het buitenland, op een bijzondere plek, omringd door feestende mensen én nu al een programma om je vingers bij af te likken.

Lees ook: Buitenlandse feesten zijn veel leuker.

Lees ook: SonneMondSterne2007.

De namen die nu al bekend zijn, staan hieronder. Er volgen er nog veel meer.

Het festival is van 18 – 20 juli 2008 in Ferropolis, Duitsland.

Alter Ego  – Björk  – Booka Shade  -  Boys Noize – Modeselektor  -  Burger/Voigt (live)  -  Crookers  -  Daniel Haaksman  -  Die Türen   -  Editors  -  Efdemin   -  Ellen Allien  -  Franz Ferdinand  -  Gui Boratto  -  Kissy Sell Out (live)  -  Len Faki   – Miss Kittin & The Hacker (live)  -  Sascha Funke  -  Supermayer (live)   -  Tobias Thomas  -  The Mitchell Brothers  -  The Teenagers  -  Tomas Andersson  -  Turbostaat  -  Uffie & Feadz

Lees ook:Sonne Mond Sterne beste festival
Lees ook:ADE week: klinch: Superrauw
Lees ook:Topper van de week: Ben Sims
Lees ook:Crookers komt weer naar Nederland
Lees ook:SonneMondSterne update: prettige line-up!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>