ADE week: klinch: Superrauw

Zo, vandaag op zaterdag brengen we je het laatste Amsterdam Dance Event feest. Met twee succesvolle ADE themaweken is voor mij de koek op. Maar vandaag presenteer ik nog een enorm leuk feest voor degene die nog geen keus voor de zaterdag hebben kunnen maken. Met een heerlijke line-up en een mooie locatie zal het concept van Joost van Bellen de ADE zaterdag een schitterende boost geven.

De Rauw/Superrauw feesten zijn een ieder wel bekend. Onder de naam van Meubelstukken worden deze experimentele feesten al jaren met veel succes gegeven. Omdat dit geen "normale" zaterdagavond is gaat het feest dan ook door onder Superrauw.

Zo zijn de internationale "Crookers" uit Italië in Amsterdam op dit feest te zien en horen. Maar ook onze eigen Joost van Bellen is live weer te aanschouwen. Maar welke act ik heel erg bijzonder vindt is het Duitse Digitalism. Deze jongens zijn onderandere in het voorprogramma van Daft Punk geweest en stonden ook op TimeWarp en I Love Techno. Een internationale headliner dus! Ook grootheid Tommy Sunshine is in de grote zaal te vinden en als laatst staan daar ook de live act "Melomanics".

Maar ook de andere zaal zal goed gevuld zijn met sterke acts. Wat te denken van de talenten van Beesmunt Soundsystem. Deze artiesten stonden onderandere al op de "Ex Porn Star" feesten. De excentrieke "Wanna be A Star" zal ook acté presence geven. De Amerikaanse TittsWorth is de enige buitenlandse act van de avond en als laatst is ook Daniel Haaksman aanwezig.

Wat een onwijs leuk gewaagd feest is dit. Alle complimenten voor organisatie Meubelstukken, die het is gelukt om weer een top programmering erin te knallen.

Kaarten zijn via Beatfreaks voor €17,- te koop.

Lees ook:Amsterdam Dance Event pakt groots uit!
Lees ook:De eerste RAUW weekender presenteert topartiesten
Lees ook:Best dj of 2008 week: Overig
Lees ook:Crookers komt weer naar Nederland
Lees ook:Dirty Dutch week: Andere feesten Rai

1 Reacties // Reageer

One thought on “ADE week: klinch: Superrauw

 1. Judith

  Hallo daar, wil graag melden dat de Oude zaal gehost werd door Wannabe a star, dit feest heet Little Sexmachine en is iedere vrijdag naast Rauw een Meubel Stukken productie.
  En Daniel Haaksman uit Berlijn, dus ook een internationale dj.
  Verder een hartstikke leuk stuk!

  Bedankt.
  Groetjes,
  Judith

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>