Crookers komt weer naar Nederland

Yes! Het is Joost van Bellen en zijn Meubelstukken gelukt om de Italiaanse Crookers naar Nederland te halen. Altans als we afgaan op de agenda van de jongens op hun Myspace. De uitvinders van de huidige Fidget-house zullen optreden op de legendarische Rauw feesten maken.
Het is zeker niet de eerste keer dat de Italiaanse boys op een Rauw feest staan. Joost van Bellen introduceerde de heren eind 2007 in Club 11 op een Rauw feest. Vanaf dat moment is Crookers niet meer weg te slaan uit Nederland. Het laatste optreden van de heren dateert helaas alweer van november 2008.
Zoals het een goed Rauw feest betaamt kunnen de fans weer het hele weekend feesten. Vrijdag 8 mei staat het hele circus incluis Crookers in de Melkweg in Amsterdam, een dag (9 mei) erna verplaatst alles en iedereen naar Tivoli in Utrecht.

Lees ook:Even een snackje: Joost van Bellen
Lees ook:ADE week: klinch: Superrauw
Lees ook:De eerste RAUW weekender presenteert topartiesten
Lees ook:Big Booty Express, urban met een rauw randje
Lees ook:Best dj of 2008 week: Overig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>