Goudlikeur, een verleidelijk drankje

Hoe dom kun je zijn? Een 17-jarige jongen is afgelopen weekend in de cel beland omdat hij drie flessen goudlikeur wilde jatten in een discotheek in Assen. Een medewerker betrapte hem toen hij met drie flessen van het dure goedje onder zijn arm naar zijn vrienden liep. "Ik kwam toevallig in de drankkelder terecht toen ik naar de wc ging!", probeerde de jongen zichzelf te redden. Maar helaas, de eigenaar gaf hem aan bij de politie. Goudlikeur is een heel speciaal drankje dat schilfers bladgoud bevat. Het heeft een heel typische smaak van kaneel en citrusvruchten. Meer weten?

Het drinken van Goldliqueur of Goudlikeur werd vroeger in adelijke kringen als status symbool gezien. Later werd het een gewoonte om het op huwelijksfeesten te serveren. Hieraan dankt deze likeur haar bijnaam "Bruidstrane". De gouden blaadjes symboliseren de tranen van geluk. Goldliqueur is een luxueuze, transparante likeur. Dank zij het drijvende 24-karaat bladgoud ziet het er mysterieus en magisch uit.

Goldliqueur ziet er niet alleen bijzonder uit, maar heeft ook een verrassend mooie smaak. Deze is het resultaat van een combinatie van verschillende smakelijk distillaten. Kaneel en citrusvruchten zijn hiervoor belangrijke ingrediënten. Deze luxe likeur zal uw cocktails doen stralen, maar het glinsterende effect komt het best tot zijn recht wanneer Goldliqueur puur wordt gedronken.

Lees ook:Twaalfjarig meisje drinkt zich bijna dood
Lees ook:ADE week: Kraak & Smaak presents Plastic People
Lees ook:Knokken op Sensation Black
Lees ook:Kraak en Smaak op Coachella
Lees ook:Videoclips: Nieuwe videoclip Kraak & Smaak – Squeeze Me

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>