Kraak en Smaak op Coachella

Producerstrio Kraak en Smaak is gevraagd om op te treden op een van de meest toonaangevende festivals van de States, Coachella.
Op het festival speelden nooit Nederlandse acts, maar dit jaar is ook al Tiësto geboekt als een van de headliners. Verder staan onder meer Paul van Dyk, Peaches en heel veel rockacts op het programma. Kraak en Smaak tourde al een tijdje door de VS en maakten blijkbaar zoveel indruk dat ze op vrijdag 27 april aan de bak moeten met een dj-set.
Kraak & Smaak bestaat uit Mark Kneppers (DJ Knuppelhout en de helft van het DJ-duo Wipneus & Pim), de klassiek geschoolde Oscar de Jong en Wim Plug. Zelf omschrijven ze hun opzwepende mix van elektronische funk, samples en breakbeats als 'future funk'. In het buitenland wordt de naam van de groep op zijn Engels uitgesproken als Crack & Smack.

Meer festivalnieuws

Lees ook:ADE week: Kraak & Smaak presents Plastic People
Lees ook:Videoclips: Nieuwe videoclip Kraak & Smaak – Squeeze Me
Lees ook:Interview Mark Kneppers van Kraak en Smaak
Lees ook:Filmpje: Samim’s Heater op viool
Lees ook:Rockit Open Air: de line-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>