Twaalfjarig meisje drinkt zich bijna dood

Deze meisjes waren ook in The History, maar zopen zich niet klem.Terwijl haar leeftijdsgenootjes thuis aan de priklimonade en de paprikachips zaten, bedacht een twaalfjarig Gronings meisje haar eigen ideale voorbereiding op een avondje kinderdisco.

Ze sloeg met een stel vriendinnen twee flessen likeur achterover en vertrok stomdronken naar The History. Daar aangekomen donderde ze van zatheid van het podium. De eigenaresse schrok zich lam toen het kind met een alcoholpromillage van 3.0 naar haar kantoortje werd gebracht: "Ze heeft erg overgegeven."

"Ik heb via haar vriendinnen het telefoonnummer van haar ouders gekregen. Ik heb ze gebeld en intussen is er een ambulance gekomen om het meisje op te halen. Pas nu alles achter de rug is, beseft ze wat er allemaal gebeurd is. Geestelijk en lichamelijk is het nog een wrak."

Ik weet niet hoor, maar op mijn twaalfde kwamen dit soort ideëen niet eens bij me op. Verslaafd aan Fristi was ik, dat wel. Dronken jullie al op je 12e?

Lees ook:
- Steeds meer Britse jongeren met hun neus in de coke

Lees ook:Sensation-meisje slikte pilletje
Lees ook:De downloadtip: Niki Belucci
Lees ook:Thuis om 2.00? Uitgaan zo snel je kunt?
Lees ook:Sectie verricht op lichaam van Cassandra
Lees ook:Zatlap duwt Jeff Mills van draaitafels weg

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Twaalfjarig meisje drinkt zich bijna dood

  1. Youri

    Mwoah, een glaasje Roosvicee op zijn tijd fietste er wel in. Helaas lees je dit soort berichten steeds vaker. Hoe is het mogelijk?!

      /   Reply  / 
  2. Cyril

    Je zou toch bijna zweren dat haar ouders toch ook wel een kwalijke rol moeten hebben in deze kwestie. Als je een beetje opgevoed/voorgelicht bent, dan doe je dit toch niet? Of denk ik nu hopeloos ouderwets?

      /   Reply  / 
  3. Youri

    Dat denk ik ook. Maar als ouder ga je er niet van uit dat je 12-jarige dochter de drankkast plundert. Alhoewel, de maatschappij tegenwoordig een zeer discutabele invloed heeft op deze leeftijdsgroep :s

      /   Reply  / 
  4. crisps

    Ik weet niet wie je “de schuld” moet geven in dit soort situaties. Ik denk dat nog te weinig mensen door hebben dat je van teveel drinken in korte tijd….echt dood kunt gaan! Er moet gewoon meer voorlichting komen op dat vlak..
    Altijd hoor je maar dat drugs gevaarlijk zijn en alcohol hoor je maar weinig over (in verhouding)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>