ADE week: Kraak & Smaak presents Plastic People

Het Amsterdam Dance Event staat stijf vol geboekt met de grootste internationale artiesten. Een andere groep artiesten die acte de presénce zal gaan geven zijn de dj's van Kraak en Smaak. Deze internationale act uit Nederland zal in Hotel Arena een dj set weggaan geven geheel op de eigen Kraak en Smaak manier. Na optredens over heel de wereld hebben zijn ze terug in Nederland om tijdens het Amsterdam Dance Event een speciale avond te presenteren.

Dat Kraak en Smaak over de hele wereld binnen de korste keren beroemd is geworden zal niemand ontgaan zijn. Met hun hit "Squeeze Me" van hun tweede plaat zijn ze volledig doorgebroken. Maar ook de eerste plaat van de jongens "Boogie Angst" was een overweldigend succes.

Kraak en Smaak is inmiddels zo populair dat ze helaas maar weinig in Nederland te vinden zijn. De band heeft dit jaar al verschillende optredens gedaan, en tijdens de ADE week is het tijd voor de dj's achter dit succes concept om een heerlijke set weg te geven.

Het zijn de Kraak & Smaak DJ's Mark Kneppers en DJ Sargon die tijdens het Amsterdan Dance Event in Hotel Arena draaien en doen dat samen met Wicked Jazz Sounds. Het mag dan wel een Nederlandse act zijn op een festival in Amsterdam, maar Kraak & Smaak heeft bewezen dat Nederland te klein is. Of Hotel Arena groot genoeg is voor deze avond is dan ook maar de vraag! 

Kaarten voor dit spectaculaire feest zijn te vinden via deze website. Maar wees snel, internationale artiesten zoals deze verkopen heel snel uit!

Lees ook:Interview Mark Kneppers van Kraak en Smaak
Lees ook:Videoclips: Nieuwe videoclip Kraak & Smaak – Squeeze Me
Lees ook:Kraak en Smaak op Coachella
Lees ook:BEDeclectic: finale BNN dj-contest
Lees ook:ADE week: Don Diablo cd release party

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>