Martin Garrixx, Headhunterz en Showtek naar Coachella

Naast Miami (World Music Festival) en Las Vegas is Coachella ook een plek waar je als artiest moet staan als je mee wilt tellen. Het festival in Californie is een van de grootste festijnen van de Verenigde Staten. Er vonden al legendarische momenten plaats. Daft Punk gaf er vorig jaar het veelbesproken voorproefje van Get Lucky en 2Pac herrees er als hologram. De programmering voor de komende editie is nu bekend en er zijn drie Nederlandse artiesten bij!

De imponerende programmering bestaat onder meer uit grote namen als Outkast, Arcade Fire, Lana del Rey, Beck, Queens of the Stone Age, Pet Shop Boys en daarnaast de drie Nederlanders Martin Garrix, Showtek en Headhunterz. Tijdens eerdere jaargangen traden Afrojack, Hardwell, Nicky Romero, Fedde Le Grand en Joris Voorn al eens op!

Coachella is op 11, 12 en 13 april en 19, 20 en 21 april. De programmering is beide keren hetzelfde!

Lees ook:Martin Garrix wint 3FM Award in categorie dance
Lees ook:Hardwell, Armin van Buuren, Martin Garrix en R3hab winnen International Dance Music Awards
Lees ook:Skrillex en James Holden naar Lowlands
Lees ook:Outkast, Pharrell Williams en Darkside naar North Sea Jazz
Lees ook:Daft Punk komt naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>