Awakenings Festival maakt line-up bekend

Liefhebbers keken al uit naar het Awakenings Festival bij Spaarnwoude want dat duurt dit jaar voor het eerst twee dagen. De vandaag vrijgegeven imponerende line-up maakt het verlangen naar 28 en 29 juni nog flink wat sterker. Vrijwel alle grote namen maar ook opkomende talenten zijn uitgenodigd. Carl Cox, Sven Vath, Speedy J, Ben Klock, Marcel Dettmann, DJ Rush, Marco Carola, Dave Clarke, Secret Cinema en Jeff Mills zijn natuurlijk vaste gasten. Maar met de inbreng van Perc, DVS1, Henrik Schwarz, Huxley, Breach en Skream is er ook genoeg vers bloed en afwisseling.

Secret Cinema treedt net als vele anderen op zaterdag en zondag op

Een deel van de artiesten zal op beide dagen optreden zoals Carl Cox, Joris Voorn en Jeff Mills. De zondag heeft echter wel minder podia maar wel meer exclusieve acts want verscheidene dj’s zullen dan samen optreden zoals Ben Klock en Marcel Dettmann, Speedy J en Lucy als Zeitgeber en Secret Cinema en Egbert.

Via http://www.awakeningsfestival.nl/tickets zijn er nu kaarten te koop. Er zal geen camping worden ingericht dus op de site zijn er links te vinden naar bungalowparken en hotels in de buurt!

Lees ook:Het Servische Exit Festival ontvangt Afrojack, Quintino en Steve Rachmad
Lees ook:Jeff Mills, Ben Klock, Marcel Dettmann en Steffi ook naar Dekmantel Festival
Lees ook:Detroit aan de Maas
Lees ook:Technoweek: Secret Cinema
Lees ook:Free Your Mind’s geeft eerste namen 5e editie prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>