De dromen van Duncan

Duncan Stutterheim is waarschijnlijke de meest invloedrijke naam binnen de Nederlandse  dance. Al jarenlang is hij met ID & T verantwoordelijk voor grote evenementen in ons land en daarbuiten. Hij durft groot te denken en droomt van een Party Island. Het droomeiland is nog wel even toekomstmuziek maar twee andere ambtieuze plannen zullen werkelijkheid worden.

Op de gewijde grond van Woodstock organiseert hij eind mei de eerste editie van Mysteryland in de Verenigde Staten. Het is de eerste keer dat er toestemming is om opnieuw een festival te organiseren op de legendarische plek! Dichter bij huis heeft Stutterheim samen met enkele partners (verzameld in het consortium Twenty4Sevenamsterdam) de beschikking gekregen over de oude Shell-toren in Amsterdam Noord. Dat moet een Huis voor Dance worden!

Mysteryland USA komt eraan

 

 

Inmiddels is de kaartverkoop voor Mysteryland in de Verenigde Staten gestart alhoewel de line-up nog niet bekend is.

De definitieve invulling voor Toren Overhoeks in Amsterdam Noord is ook nog niet bekend. Vanaf eind 2015 zal A’dam (staat onder meer voor Amsterdam dance and music) naar planning onderdak bieden aan een uitkijkpunt, clubs, restaurants, slaapgelegenheden, werkruimtes, studio’s en nog veel meer.

 

Lees ook:Mysteryland USA maakt programma bekend
Lees ook:Mysteryland 2007: Voorpret in beeld en geluid
Lees ook:Waarde Nederlandse dance weer groter
Lees ook:Nederlandse top op Ultra Music Festival
Lees ook:Licorice, Madonna in een nieuw jasje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>