Licorice, Madonna in een nieuw jasje

Natuurlijk bestaan er al vele mixes en remixes van popdiva Madonna, op het nieuwe album Licorice neemt zij het heft echter in eigen hand. Dance, hiphop en clubmuziek zullen naar verluidt een belangrijk deel vormen van haar alweer elfde studioalbum, release eind april in de Verenigde Staten.

Dit is wat Nate 'Danja' Hills heeft gezegd tegen het muziekblad NME. Zij was één van de producenten waar Madonna mee samenwerkte, maar ook heeft zij de wereldberoemde producent Timbaland gevraagd haar album mee te produceren. 

De titel van het nieuwe album werd eind vorig jaar al bekend gemaakt in het radioprogramma 'OutQ', tevens waren twee nieuwe songs te horen die eerder waren uitgelekt op internet', 'Candy Shop' en 'The Beat Goes On'. Voor een filmpje waarin je het laatste nummer kunt beluisteren klik hier

Naar verluidt zou Pharell Williams een gastrol vervullen op 'The Beat Goes On' en zingt de frontman van N.E.R.D. tevens mee op 'Candy Shop'.

Al met al zal het geen standaard dertien in één dozijn album worden en persoonlijk ben ik voor de eerste keer ontzettend benieuwd naar de nieuwe Madonna.

Lees ook:Fedde Le Grand doet het met Madonna
Lees ook:Junkie XL remixt nieuwe single Madonna
Lees ook:Madonna omringt zich met topproducers
Lees ook:Junkie XL live met remix Madonna bij De Wereld Draait Door
Lees ook:Janet Jackson gaat terug naar de dance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>