Hit or Shit: David Tort – Acid

Het is weer maandag, dus tijd voor een nieuwe hit or shit. Ik kwam dit nummer tegen op de Sneakerz cd deel 8. Een lekkere cd met een hoop dikke tracks. Zo ook een van de laatste producties van David Tort. De Spaanse dj heeft een hoop vette tracks al gereleased (waaronder Revolution en Finally a Droid). Met de hit or shit van deze week geeft hij een wat donkere kant van zichzelf weg. Jullie mogen het zeggen, hit or shit?

David is een Spaanse dj/producer, die naar mijn weten helaas nog nooit in Nederland heeft opgetreden. En dat is erg jammer, op electro en techhouse gebied is het namelijk wel een ontzettend interessante dj. Zijn afgelopen releases waren stuk voor stuk om van te smullen.

En zo is deze hit or shit ook. Het nummer heeft een lekkere techhouse sound en zou prima in een housesetje van Benny Rodrigues passen. Vandaar dat ik zeg: Dikke hit! Maar wat vinden jullie?

Met het opkomende festival seizoen lijkt me dit een perfecte reden om de Spanjaard een keer naar Nederland te halen trouwens!

Lees ook:Even een snackje: Radio Slave – Grindhouse (Dubfire remix)
Lees ook:Hit or Shit: Syke ‘n’ Sugarstarr presents Cece Rogers – No Love Lost
Lees ook:Hit or Shit: Armand van Helden – Shake that ass
Lees ook:Hit or Shit: Marco V – Coma Aid
Lees ook:Hit or Shit: Cuzco Ft. Mc Martin De Man – Rockin’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>