Hit or Shit: Armand van Helden – Shake that ass

Hadden we een aantal weken terug Armand van Helden in het item "Oude Glorie", deze keer hebben we een gloednieuw nummer van hem voor je klaarstaan. Het nummer heeft de toepasselijke titel "Shake That Ass" gekregen. Met een zeer spannende clip zal Armand een poging gaan wagen om de (internationale)hitlijsten te bestormen. Maar is het nummer wel een hit of is het dikke shit?

Armand van Helden is een gerespecteerde topproducer/dj uit de Verenigde Staten. Met grote hits als "You Don't Know Me", "I Want Your Soul" en "Je T'aime" heeft hij al veel dansvloeren weten te veroveren.

En nu is er dus het nieuwe "Shake That Ass", een nummer dat perfect de Armand van Helden sound bezit. Het nummer heeft weer een heerlijke basslijntje met een goede vocale. Daarnaast is het nummer goed up-tempo en zou je er lekker op kunnen dansen. Ik hoop dat de dj's dit nummer zo snel mogelijk in hun platenkoffer opnemen, heerlijk!

De clip is trouwens ook een perfecte productie. Met een dozijn aan schitterende dames die in niets verhullende kleding hun kont schudden maak je me al heel snel blij. Ik zeg: Een dikke hit! Wat vinden jullie ervan?

Lees ook:Oude glorie: Armand van Helden – You Don’t Know Me
Lees ook:Video: Armand Van Helden (Feat Fat Joe & BL) – Touch Your Toes
Lees ook:Hit or Shit: No Tone feat Inusa Dawuda – Down Down Down
Lees ook:Top 500: Armand van Helden – Funk Phenomena
Lees ook:Filmpjes: Mason met én zonder Princess Superstar

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit or Shit: Armand van Helden – Shake that ass

  1. Evil Zorro

    MEGA shit

      /   Reply  / 
  2. Thijs

    ik vind er weinig aan, maar meestal worden er van zijn tracks wel enorm dikke remixen gemaakt dus daar wachten we dan maar ff op ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>