Topper van de week: Unders

En de topperrrrrrrrr van deze week is: Unders! Een dj maatje van Ille Bitch, maar vooral een minimal dj die binnen een jaar boven zichzelf is uitgestegen. Dit jaar mocht hij openen op de Nederlandse versie van Time Warp, speelde hij op de Futurestage op Welcome to the Future, maakte hij een aantal leuke producties én niet te vergeten maakte hij een heerlijke downloadtip. Tijd dus om Unders een keer tot topperrrr van de week te kronen!

Ineens stond hij daar. In de 2e zaal van het grote Stealth feest vorig jaar stond Unders de pan uit te rocken. Voorheen bekend als Dunca of Dunca de la Funka had Unders zichzelf gekroont tot minimal dj. Met zijn eigen organisatie “Made in Brain” organiseert hij de leukste feestjes.

Zo is het in de Flexbar plaatsvindende “Bleifrei” een goed lopende avond geworden. Een avond waar minimal en technotalent de kans krijgt lekkere setjes te draaien.

Unders zelf mag tegenwoordig op de beste techno en minimalfeestjes draaien. Stond hij dit jaar bijvoorbeeld op Welcome to the Future, afgelopen week mocht hij in de Maassilo zijn ding doen op de eerste Nederlandse editie van Time Warp.

Maar zijn meest legendarische optreden stamt misschien wel van koninginnendag van afgelopen jaar. Op het Cirricolofeest werd de hele zaal door Unders plat gespeeld. Tussen de filmpjes heb ik er dan ook een filmpje van gezet.

Warren Fellow & Unders @ Circoloco Amsterdam After

Samen met Ille:

Lees ook:Nederlandse versie van Time Warp met weinig Time Warp-gevoel
Lees ook:Ouderwets springen in Ekko
Lees ook:De downloadtip: De Under Master & Ille Slave
Lees ook:Lokaal en nationale minimal helden worden samengebracht
Lees ook:Favorietenweek: Minimal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>