Lokaal en nationale minimal helden worden samengebracht

Er zijn minimal feesten te over in Nederland. Maar er zijn er maar weinig die echt de pan uit springen. 11 Oktober gaat er een feestje gebeuren in Eindhoven, die ongetwijfeld in de boeken zal gaan. Met vier nationale toppers en vier regionale toppers zal er alle verschillende soorten minimal en techno te horen zijn.

De Rechter in Eindhoven is al jaren een succesvolle tent. 11 Oktober brengen ze 8 dj's in twee zalen samen om lekker techno en minimal te draaien. Dit zorgt in een splitsing van de zalen;

Eenerzijds de 'Famous Minimal Rockers' zaal, met 'Ille Bitch', 'Warren Fellow', Ricket en Timbalism. Deze gasten hebben stuk voor stuk hun sporen binnen de Nederlandse minimal scene al verdiend en gaan zeker voor een absoluut topsfeer in de zaak zorgen.

De tweede zaal zal door regionale dj's opgevuld worden. Deze talenten kunnen lekker tekeer gaan in de kleinere zaal. Met 'Daan Anders', 'Ferreck Dawn', Nilz en Vein zal het ook in deze zaal een goede sfeer zijn. Wellicht spot je een toekomstige topper!

Kaarten zijn 11 oktober aan de deur te krijgen voor 10 euro!

Lees ook:ADE week: A different Lektroluv night
Lees ook:Minimal.blog online!
Lees ook:Zaterdagavond stapavond (21-2)
Lees ook:Awakenings lonkt naar Eindhoven
Lees ook:ADE week: klinch: Dave Clark presents

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>