Oude glorie: Corona – The Rythmn of the Night

In de catagorie: “Zo fout en irritant dat je het bijna lekker is” was ik met Lorna (van Papi Chulo) begonnen. Maar na het lezen van de vertaalde songtekst kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om hier nog aandacht aan te geven. Gelukkig heb ik altijd een noodlijstje, voor het geval dat mijn inspiratie op is. Daar stond een nummer van Corona op te popelen om behandeld te worden. Vandaar dat we vandaag niet Papi Chulo, maar Rythmn of the Night behandelen in “Oude Glorie”.

Corona is een Italiaanse dance act die een aantal grote internationale Eurodance hits scoorde. Ze vertegenwoordigen de bekende ninties sound. Nog steeds treed Corona op. Tegenwoordig gebeurt dat onder productie van een andere producent.

De eerste hit die Corona scoort is meteen ook het nummer wat we vandaag bespreken. Het is een gigantische hit in 1993/1994. In 1998 scoort Corona nog een hit met “Try Me Out”, dat in 1993 al door het latere “Whigfield” al eens is uitgebracht. Onder de productie van Corona groeit het uit tot wederom een grote hit.

Het nummer kan je hier vinden:

Lees ook:Oude glorie: Whigfield – Saturday night
Lees ook:Hit or Shit: Oliver Twizt – You’re not alone (Bingo Players remix)
Lees ook:Hit or Shit: Cuzco Ft. Mc Martin De Man – Rockin’
Lees ook:Hit or Shit: Hardwell – Enigma
Lees ook:Hit or Shit: Armand van Helden – Shake that ass

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>