Hit or Shit: Hardwell – Enigma

Vandaag staat er, zoals je van Dance.Blog gewend bent, weer een nieuwe hit or shit voor je klaar. Deze keer heb ik gekozen voor een nieuwe productie van de talentvolle Hardwell. De track is op 15 oktober jl. uitgebracht. De dj, bekend van onderandere Nope is Dope, Flavourz en Dirty Dutch komt met een productie die nu al door een hoop dj's gedraait wordt. Wat vinden jullie ervan? Hit or Shit?

Hardwell is al vanaf zijn 15e jaar bezig met draaien. Op die leeftijd wordt hij namelijk door 538 ontdekt, vanwege zijn remix van Eminems Without Me. De platenbazen weten hem al snel te vinden, en bieden hem een contract aan.

Begon Hardwell in het begin voornamelijk met Bubbling feesten en muziek, in de loop van de jaren heeft hij een serieuzere sound ontwikkelt. Een sound die goed past bij het Nederlandse clubleven, dat blijkt uit de ontelbare hoeveelheid aan boekingen die de dj in zijn agenda terugziet.

Met de productie Enigma ontwikkelt hij een internationale sound. Voorheen had hij ook aardig wat sterke producties (1) (2) (3), maar deze zijn vooral goed in het Nederlandse clubcircuit te doen.

Met Enigma zet Hardwell een productie neer die ongetwijfeld door een hoop dj's opgepakt gaat worden. Hij gaat hiermee achter jongens als Fedde Le Grand en Funkerman aan, die ook een serieuzere sound hebben ontwikkelt. Ik denk niet dat het een échte hit zal worden in de download en verkoopcijfers, maar dat het wel een hit is voor de ontwikkeling van Hardwell. Maar wat vinden jullie? Check het nummer hier:

 

Lees ook:Hit or Shit: David Tort – Acid
Lees ook:Hit or Shit: Cuzco Ft. Mc Martin De Man – Rockin’
Lees ook:Zany, geniaal of inspiratieloos
Lees ook:Hit or Shit: Axwell & Dirty South – Open your heart
Lees ook:Hit or Shit: Armand van Helden – Shake that ass

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit or Shit: Hardwell – Enigma

  1. Evil Zorro

    VETTE SHIT die behoorlijk stinkt!

      /   Reply  / 
  2. Rojo

    Nou dit is dus wel even 300 keer beter dan zn andere tracks. Maar ik vind bubbling in zn geheel dan ook echt vreselijk. Nog net niet zo erg als Apres Ski, maar erger als Jumpstyle.

    Nee, dit nummer is eigenlijk best wel hit. Mag Hardwell wel mee doorgaan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>