Oude glorie: Amber – This is your night

De hele wereld zit midden in een 90′s revival. Overal worden oude hits opgestoft en vernieuwd. Helaas is de nieuwe sound die aan deze nummers wordt gevoegd vaak een grote tegenvaller. Van mij hoeven ze eigenlijk alleen maar het origineel opnieuw uit te brengen. Gelukkig heb ik weer een 90′s hit gevonden die nog niet verkloot is. Uit 1996 ‘This is your night’ van Amber.

Amber is een Duitse performer. De bijna veertigjarige zangeres gaat door het leven als Marie-Claire Cremers.Op haar wikipedia pagina is te vinden dat ze opgroeide in Duitsland als dochter van een operazanger. Ze heeft een zoon en is gescheiden.

In 1996 scoorde ze een enorme hit met ‘This is your night’ , maar ook “One More Night,” “If You Could Read My Mind,” “Sexual (Li Da Di),” “Yes!, “You Move Me” worden grote hits. Sexual (Li Da Di), is nog regelmatig op MTV te horen is als achtergrondmuziek. In 2004 begon ze haar eigen platenlabel JMCA Enterprises, en bracht ze haar eigen solo-plaat My Kind Of World in eigen beheer uit.

We hebben ook een Myspace van Amber. En natuurlijk de oude glorie van vandaag:

Lees ook:Oude glorie: Corona – The Rythmn of the Night
Lees ook:Oude glorie: Nakatomi – Sing
Lees ook:Oude glorie: Klubbheads – Discohopping
Lees ook:Oude glorie: Dr. Alban – Sing Hallelujah
Lees ook:Oude glorie: 2 Unlimited – No Limit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>