Minimal.blog online!

Yess! Dance Blog heeft er een zusje bij! Moeder Blog.nl heeft er een wonderschoon kind uitgepoept. Minimal blog bericht over minimal, techno, electro en feesten in het breedste zin van het woord. Zoek je dus wat meer diepgang betreffende bovenstaande muziekstijlen, kijk vooral dan even op Minimal blog. Betekent dat, dat Dance Blog niets meer over deze stijlen schrijft? Nee, ook Dance Blog zal over techno, electro of minimal berichten als ik dat interessant genoeg vindt. Allebei doen we dat natuurlijk op onze eigen manier.
Bij deze wil ik dan collega Claire van der Hall even ontzettend veel succes en plezier met het bijhouden van de blog toewensen.

Lees ook:Het is nog leuk in Nederland!
Lees ook:PinksterPar-T stopt ermee: 11 mei is 5e en laatste editie
Lees ook:Nieuwe redacteur gezocht!
Lees ook:Een nieuwe redacteur!
Lees ook:Dance.blog.nl zoekt versterking. Jij?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>