Oude glorie: Dj Sammy and Yanou feat Do – Heaven

Deze keer in 'Oude Glorie' een redelijk recent nummer, een liedje uit 2001. Dit keer de cover van het populaire 'Heaven' van Bryan Adams, in een nieuw jasje door Dj Sammy en Do. Dit succes haalde de top van een hele hoop (buitenlandse) hitlijsten. Het nummer zette zangeres Do in een keer op de kaart.

 

Heel fout is het nummer deze keer niet. Waren de vorige keren foutere nummers in het item te zien, dit nummer is na 7 jaar nog steeds populair.

DJ Sammy is een Spaanse dj, die in het echt Samuel Bouriah heet. Sammy geniet veel bekendheid in Engeland, Duitsland en Ibiza. Sammy wordt in Duitsland bekend als remixer van het nummer Stars van Charly Lownoise & Mental Theo maar later nog meer samen met de Nederlandse zangeres Marie-José van der Kolk.

Samen met Yanou neemt hij in 2001 het nummer Heaven op, dat eind 2002 in de hitlijsten verschijnt. Het wordt een regelrechte wereldhit. Ook het album 'Heaven' verkoopt erg goed. Dj Sammy gebruikt vrijwel alleen vrouwen inzijn producties. Veel van hem horen we niet in Nederland. Do daarintegen is sinds het nummer 'Heaven' ongekent populair geworden. 

We hopen dat Do snel weer eens aan een lekker dance nummer mee wilt werken.

 

Lees ook:Top 500: DJ Sammy – Sunlight
Lees ook:Happy Hardcore week: Flamman & Abraxas
Lees ook:Wiebelend konijntje huppelt ook de Vlaamse hitlijsten in
Lees ook:Hit or Shit: Lasgo – Out Of My Mind
Lees ook:Robbie kiest weer voor een Nederlandse dj

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>