Robbie kiest weer voor een Nederlandse dj

Wederom heeft een grote artiest voor een Nederlandse dj gekozen om een nummer te remixen. Was eerder Junkie XL intrek bij Madonna en Britney, werkte Tiësto mee aan het album van Maroon 5 en heeft Armin een van de vetste remixen van het jaar gemaakt. Dit keer is het oog van Robbie Williams op Sander van Doorn gevallen, hij heeft een remix van een nummer van Robbie gemaakt.

Eerder mocht Fedde Le Grand al aan het werk van Robbie Williams sleutelen. Deze keer is de beurt aan Sander van Doorn. De keuze op Sander is niet vreemd. De Nederlandse dj is namelijk mateloos populair in het Verenigd Koninkrijk.

De Nederlandse dj zag wat van zichzelf terug in het nummer ‘Where the Petshop boys’ en sloeg hiermee aan het remixen. Nadat hij zijn versie naar het platenlabel stuurde werd er direct enthousiast op gereageerd. De track is nu een regelrechte hit aan het worden. Wordt dit het eerste productionele succes voor Sander in Nederland. Zijn cd is trouwens ook een aanrader!

Lees ook:Oude glorie: Sander van Doorn – Riff
Lees ook:Robbie in de mix bij Fedde
Lees ook:Robbie ook in de mix bij Noisia
Lees ook:Hit or Shit: Wamdue Project – King of my castle
Lees ook:[Teaser] Jordy Dazz – Bitsize

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>