Eindelijk goede weerberichten: Sneakerz in de zon

Kijkend naar het weerbericht schiet er een geweldige glimlach op m'n gezicht. Aankomend weekend zal de zon namelijk zijn uiterste best doen om Nederland flink op te warmen. Zoals wekelijks zal aanstaande zondag Sneakerz weer op het strand van Bloemendaal verschijnen om de lekkerste beats te laten horen.  

Sneakerz is een uitstekend concept, gesterkt door een schitterend label, heeft Sneakerz een belangrijk aandeel in de Nederlandse dance wereld. Ze laten de bezoekers niet alleen genieten van de heerlijke beats van grootheden als Lucien Foort, Erick E en Gregor Salto, maar geven talenten ook de kans.

Sneakerz is daarnaast een label, dat heerlijke producties op zijn naam heeft staan. Op de Sneakerz cd's zijn producties van Erick E, Baggi Begovic, Funkerman, Oliver Twizt en Bart B More te vinden. Ook staan er remixen van Bob Sinclar, Bart Claessen en Hardsoul op.

Maar de main bussiness van Sneakerz is natuurlijk de feesten. En dit weekend staan er weer een aantal schitterende gepland:

29 Augustus: Sneakerz Muzik in Hilversum centrum (gratis entree).
30 Augustus: Sneakerz Muzik in Nijmegen, Matrixx (VVK 12,50)
31 Augustus: Sneakerz  in Scheveningen, Brunotti Beach House  (VVK 10,00)
31 Augustus: Sneakerz op het strand in Bloemendaal, BLM9 (VVK 10,00)

Alle feesten hebben een heerlijke line-up met o.a. Lucien Foor, Gregor Salto, Bart B More, Groovenatics en Erick E. Hopelijk gaat het zonnetje echt meewerken!

 

Lees ook:Sneakerz blijft zich inzetten voor jong talent
Lees ook:Best strandfeestje van Sneakerz
Lees ook:Zaterdagavond stapavond
Lees ook:Partyverslag: Sneakerz = Slipperz
Lees ook:Bateria, the natural rhythm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>