De week voor Mysteryland: Hey! podium

Mijn enige echte technoheld is zondermeer Michel de Hey. Wat deze geweldenaar niet allemaal achter de draaitafels voor elkaar krijgt is werkelijk waar geweldig! Ik maakte dan ook een sprongetje toen bekend werd gemaakt dat Michel zijn eigen podium mag hosten.

Net als bij Fedde en Tiësto, dus weer een Nederlandse topper die aan de hand van z'n eigen label een podium mag neerzetten. Deze keer dus een podium gevuld met vrienden van Michel de Hey.

De line-up is goed gevuld met techno helden als Warren Fellow (opener), André Galuzzi en zelfs Paul Kalkenbrenner. Enige grote afwezige is Carl Cox. Michel en Carl stonden weliswaar te knallen op de FFWD en de afterparty daarvan, het was helemaal geweldig geweest als ze samen het feest hadden afgesloten.

Al met al, is ook dit een pracht podium! Een plaats waar de meest excentrieke figuren rond zullen lopen, de rauwste technobeats te horen zijn, en waar je Michel de Hey kan verafgoden. Want eerlijk is eerlijk, er is geen grotere technoheld!

Lees ook:Technoweek: Michel de Hey
Lees ook:Michel de Hey op Ibiza
Lees ook:De week voor Mysteryland: “Ex-porn star” podium
Lees ook:Feestweek: Click
Lees ook:Favorietenweek: Techno

1 Reacties // Reageer

One thought on “De week voor Mysteryland: Hey! podium

  1. sjoerdzzz

    Ja, de Hey is da bomb! Zeker ook een van mijn technohelden (en Speedy j!)

    Hij was ook te gek, zoals altijd, op de FFWD2008! Damn, wat een feestje was dat weer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>