Tiësto, Armin van Buuren, Dance Department: wereldwinnaars IDMA

Dit weekend is de Miami Music Conference bezig. En werden ook de winnaars van de International Dance Music Awards bekend gemaakt.

Eerder schreven we hier al iets over enkele genomineerden. En vele Nederlanders zijn in de prijzen gevallen bij deze internationale dancewedstrijd!

Dance Department van Radio 538, Tiësto, Armin van Buuren, ID&T en Sander van Doorn zijn allen winnaars. Gefeliciteerd!

Dance Department van Radio 538 verkozen tot beste podcast. 

Armin van Buuren is verkozen tot beste Europese dj én tot “Best Radio Mix Show DJ’.

Beste dj van de hele wereld is (u raadt het al) Tiësto. Ook werd hij eerste met zijn cd In Search Of Sunrise Vol. 6.

Sander van Doorn staat boven aan in de categorie Best Break-Through Artist Solo.

ID&T is ’s werelds beste Evenement Promotor.

Alle nominaties en winnaars zijn op deze site te bekijken.

 

Lees ook:

Laatste nieuws over Tiësto

Laatste nieuws over Armin van Buuren

Best Underground Dance Track/ Home – Above & Beyond – Ultra Records

Best Alternative/Rock Dance //Let Go – Paul van Dyk – Mute Best Latin/Reggaeton Track / La Camisa Negra – Juanes – Surco/Universal Music Latino Best HiNRG/Euro Track  /  White Lies – Paul van Dyk – Mute Best House/Garage Track  /  Love Is Gone – David Guetta and Chris Willis – Ultra Records Best R & B/Urban Dance Track  /  Umbrella – Rihanna feat. Jay-Z – Island/Def Jam Best Rap/Hip Hop Dance Track  /  Stronger – Kanye West – Roc-A-Fella Records Best Progressive House/Trance Track  /  Let Go – Paul van Dyk – Mute Best Jungle/DnB Track  /  Brave New World – DJ Rap & Kenny Ken – Intuit-Solar Best Pop Dance Track  /  Say It Right – Nelly Furtado – Mosley/Geffen  Best Breaks/Electro Track  / Love is Gone – David Guetta and Chris Willis – Ultra Records  Ortofon Best European DJ  /  Armin van Buuren  Ortofon Best American DJ  /  Gabriel & Dresden  Ortofon Best Global DJ  /  Tiesto  Best Radio Station  /  BBC Radio 1  Best Radio Mix Show DJ  /  Armin van Buuren  Best CD Compilation  /  The Annual 2008 – Ministry of Sound  Best Full Length DJ Mix CD  / In Search of Sunrise Vol. 6 – Tiesto – Nettwerk Records  Best Producer  /  Timbaland  Best Remixer  /  Robbie Rivera  Best Dance Music Video  /  D.A.N.C.E – Justice – Downtown/Ed Banger  Best Dance Music Website  /  Tilllate.comBest Podcast  /  538 Dance Department  Best Break-Through Artist (solo)  /  Sander van Doorn  Best Break-Through Artist (group)  /  Justice  Best Dance Artist (solo)  /  Bob Sinclair  Best Dance Artist (group)  /  Daft Punk  Best Music Publication  /  DJ Mag  Best Record Label Promoter In-House  / Juan Martinez  GiGCREATOR Best Independent Record Promoter  /  Cary Vance  Best Dance Music Retailer  /  Beatport  Best Record Pool/Promo Subscription Service  /  Promo Only  Best American Dance Record Label  /  Ultra Records  Best Global Dance Record Label  /  Ministry of Sound  Best Dance Event  /  Ultra Music Festival  Best Event Promoter  /  ID&T  Best US Club  /  Space Miami  Best Global Club  /  Amnesia Ibiza

Lees ook:Filmpjes: Miami Winter Music Conference ten einde, nu het beeldmateriaal!
Lees ook:Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren en meer Nederlanders genomineerd voor International Dance Music Awards
Lees ook:Nederlandse dj’s vallen in de prijzen in Miami
Lees ook:Don Diablo, Fedde Le Grand en Miss Melera ook naar Ultra Music Festival
Lees ook:Hardwell, Armin van Buuren, Martin Garrix en R3hab winnen International Dance Music Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>