Hardwell, Armin van Buuren, Martin Garrix en R3hab winnen International Dance Music Awards

Miami is het epicenter van de dance op dit moment vanwege de Winter Music Conference. Vast onderdeel is de uitreiking van de International Dance Music Awards en het is een vast gegeven dat de Nederlanders nogal wat nominaties hebben.

Hardwell heeft twee nominaties kunnen verzilveren. Hij is verkozen tot Best Global dj en Best Progressive Electro dj. Martin Garrix won zelfs in alle de drie categorieen waarin hij genomineerd was. Hij won met zijn beestachtige hit Animals Best Electro / Progressive House Track en daarnaast zijn de titels Best Break-Through Artist (Solo) en Best Break-Through DJ voor hem! Spinnin’ Records, de Nederlandse platenmaatschappij onder meer verantwoordelijk voor de release van Animals van Garrix won Best Global Music Label. R3hab is uitgeroepen tot Best Remixer.

Maar de grote winnaar is Armin van Buuren. Hij won in totaal zeven awards.

 

Hardwell toont zijn IDMA-trofeeen! (foto Joep van Aert)

Het publiek koos verder voor andere winnaars zoals Dimitri Vegas & Like Mike, Tomorrowland als beste festival en Dennis Ferrer,

Lees ook:Hardwell, Afrojack, Armin van Buuren en meer Nederlanders genomineerd voor International Dance Music Awards
Lees ook:Martin Garrix, Nicky Romero, W & W, Armin van Buuren en Showtek genomineerd voor 2014 Beatport Awards
Lees ook:Tiësto, Armin van Buuren, Dance Department: wereldwinnaars IDMA
Lees ook:Spinnin’ Records presenteert zich in Miami
Lees ook:Nederlandse dj’s vallen in de prijzen in Miami

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>