Indian Summer: de foto’s en filmpjes


Niet echt zwoel zomerweer. Ook geen indiaan gezien. En het blijft toch gek om op een line-up de vijftigers van The Scene naast Fedde le Grand te zien staan. In het echt is dat net zo vreemd. Indian Summer is het meest schizofrene festival van Nederland.

Maar dat nam niet weg dat het behoorlijk druk was in Broek op Langedijk gister. Het van-alles-wat festival was zo goed als uitverkocht. De Viva lezen en headbangen op Within Temptation. Het kon er allemaal. Bekijk de foto's en filmpjes hier en laat je eigen indrukken achter in de comments!


























Lees ook:Foto’s en filmpjes: Extrema Outdoor 2007
Lees ook:Audio Bullys en Fedde le Grand op Indian Summer 2007
Lees ook:Winnen! 2 Gastenlijstplaatsen voor Intuition Invites: Above & Beyond
Lees ook:Pleasuredome: Foto’s en Filmpjes
Lees ook:Nicky Romero live – Ultra Music Festival 2013

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Indian Summer: de foto’s en filmpjes

  1. fabio

    Ook dit jaar weer naat Indian Summer geweest. Tot nu toe alle edities bijgewoond. Tja het weer was niet helaaml zoals we dat gewend waren, maar at least was het droog.
    Dit jaar ging men voor 1 dag ipv 2 dagen en ik was al bang dat het “gezellige”concept daardoor verloren zou gaan.
    Het bleek waar te zijn.
    Alles lijkt erop dat ook ook Indian Summer voor het grote geld gaat. Op 1 dag een bulk met mensen levert natuurlijk meer op als op 2 dagen, daarvoor hoef je geen rekenwonder te zijn. Dat daardoo de “spirit”van Indian Summer verloren zou gaan zal de organisatie ook niet veel doen vermoed ik, er is immers genoeg verdiend.
    Nee het was het niet meer, veel te massaal. lekker dansen en bewegen bij de dance stage zat er dit jaar niet meer in door de vernieuwde opstelling. Een echte climax qua muziek was ook niet te vinden. Marco V deed zijn best, maar bloedde tegen 24.00 uur helaas dood. Vika Kova hadden ze beter naar huis kunnen sturen en Chuckie was ook ronduit slecht.
    Die 12 jarige uitgehongerde meisjes van 538 hadden van mij ook niet op het podium hoeven staan, wat een aanfluiting.
    Helemaal schandalig was de toiletcapaciteit. Tegen 22.00 uur was het niet meer mogelijk om naar het toilet te gaan. Alle plaszuilen waren vol, liepen over en de ruimte waarin ze stonden was een blubberbende, inderdaad klei met urine, ronduit goor !!
    Verder heb ik me best wel vermaakt, Ilse de Lange en within tempation deed waar ze voor staan, kwaliteit brengen. Het eten was prima, alleen de bacardi in de baco was nogal te zoeken……

    Nee , dit was m niet en ik ben bang dat het het niet meer gaat worden…….

    jammer, heel jammer.

      /   Reply  / 
  2. Daan

    Ik vond de Audio Bullys ook -haast ouderwets- tegenvallen. Een matige dj met een overaanwezige mc, zo klinken ze.
    En heb ik iets gemist of waren er alleen achter het dance-podium wat kluisjes? Tikkie weinig. Maar goed, het festivalseizoen is nog lang niet voorbij gelukkig!!

      /   Reply  / 
    1. susan assink

      er waren ook kluisjes bij de andere ingang!!

        /   Reply  / 
  3. Pieter

    Toiletten dit jaar waren super smerig!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>