Audio Bullys en Fedde le Grand op Indian Summer 2007

Numero drie is in de pocket. Het Indian Summer Festival heeft na Awakenings en Emporium de line-up voor 2007 bekendgemaakt.

Indian Summer mixt een hoop electronische muziek met pop- en rockbandjes en is daarmee een vreemde maar niet minder succesvolle eend in de bijt van het festivalseizoen. Zo staan op 23 juni bijvoorbeeld ook de symfonische rockers van Within Temptation en de punkers van de Heideroosjes op de line-up. De volledige lijst vindt je hieronder:
Ilse de Lange, Audio Bullys, Within Temptation, Marco V, The Scene, Fedde le Grand, Chuckie, Wipneus en Pim, Heideroosjes, Ben Liebrand, Mason, RetrodeLuxe, 90's Now, Victor Coral, Alex van Oostrom, Johan, Marnix, Stevie Ann, Oôs Joôs en Jasper Wolff. Kaartjes (39 euro) koop je vanaf 24 maart via Ticketonline.

Indian Summer is zeven jaar geleden opgestart met als intentie een onderscheidend festival in de markt te zetten, met een muzikale mix van pop-rock en dance. In 2006 ging de organisatie van Indian Summer Festival een samenwerking aan met ID&T, zodat zij het evenement naar een nog hoger plan konden tillen en het regionale festival een landelijke uitstraling kreeg.

Lees ook:
- Indian Summer Festival zoekt nog dj's
- Line-up Emporium Nijmegen
- Line-up Awakenings Festival

Lees ook:Indian Summer Festival zoekt nog dj’s
Lees ook:Indian Summer: de foto’s en filmpjes
Lees ook:Frequence Outdoor gaat niet door
Lees ook:Fedde le Grand en Junkie XL op Extrema Outdoor
Lees ook:Awakenings Festival 2007: de filmpjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>