Foto’s en filmpjes: Extrema Outdoor 2007


Ging het toch nog regenen..Toch was het een geslaagd feestje, daar aan de Brabantse kust. Bekijk hier onze foto's en filmpjes en laat je eigen indrukken achter in de comments!


Lees ook:Indian Summer: de foto’s en filmpjes
Lees ook:Pleasuredome: Foto’s en Filmpjes
Lees ook:Defqon 1 2007: de filmpjes
Lees ook:Trance Energy 2007: Foto’s en filmpjes
Lees ook:Defqon One, de foto’s

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Foto’s en filmpjes: Extrema Outdoor 2007

 1. Jef

  Wat een te gek feestje!! Sowieso al petje af voor de geweldige line-up, maar ook voor de goede organisatie! Ik heb nergens langer dan 1 minuut op mijn biertje hoeven te wachten en ik heb er toch wat gekocht! Mooi einde ook met al die mensen aan het water! O,ja toch een minpuntje: wat wordt er toch veel ge-ouwe-hoert!! Staat er een goede DJ een geweldige set te draaien, lijkt het net of ik in een kroeg sta, blablablabla. Kom op, lullen doe je maar ergens anders. Handjes in de lucht en voetjes van de vloer (‘t gras),zeg ik! Voor de rest, geweldig, kijk al weer uit naar volgend jaar!

    /   Reply  / 
 2. Henry

  Even een vraagje voor jullie allemaal.

  Extrema 2007 was zaterdag helemaal geweldig!! Ik heb mijn vriendin Jel ten huwelijk gevraagd door een grote zeppelin met foto (Badeend en mijzelf) met daarop de text Wil je? Deze hing op de plek van het Liefdes Strand op extrema.

  Heeft er iemand fotoos of filmpjes. We zullen jullie eeuwig dankbaar zijn.

  En JA ze heeft ja gezegd.

  Groetjes, Hen en Jel

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>