Baja geeft gratis borsten weg

Wat doe je als je als fouter dan foute disco op de een of ander manier toch tot het spreekwoordelijke meubilair bent gaan behoren van de stad?
Dan organiseer je een nóg foutere prijsvraag. Aandacht verzekerd. De Rotterdamse Baja Beach Club geeft op vrijdag 27 april twee nieuwe tieten weg ter waarde van 2500 euro per stuk. Wat moet je ervoor doen? Stuur een foto van jezelf en je twee theezakjes vreugdeheuvels en geef daarbij aan waarom juist jíj het verdient dat je voorgevel aan stukken wordt gesneden.Omdat de Baja Beach Club natuurlijk wel goede sier wil maken met de prijs, maar geen zin heeft om al die knaken neer te leggen voor domme blondjes die foto's  van zichzelf insturen, is er een sponsor gevonden: Kliniek Nieuwstraat. Daar staan ze met geslepen messen te wachten totdat de uitverkoren Baja-breezah binnenstapt.

Ben je desondanks dolenthousiast over de actie, weet waar je aan begint. Een klein resumé van de bijwerkingen, die de kliniek op haar website vermeldt:

Bloeding. Elke chirurgische ingreep heeft het risico op een bloeding.
Infectie. Bij een infectie moet de prothese tijdelijk weer verwijderd worden, totdat de infectie genezen is. Een nieuwe prothese wordt later geplaatst zonder extra kosten.
Kapsel contractie. De prothese is lichaamsvreemd materiaal dat door het lichaam wordt ingekapseld. Dit is een normale reactie van uw lichaam op de prothese, waarbij dit kapsel gewoonlijk dun en soepel blijft. Wanneer het kapsel echter krimpt of verdikt kan het de prothese samendrukken, rond en stevig maken; de zogenaamde "kapsel contractie". U moet dan opnieuw geopereerd worden waarbij het kapsel gekliefd of verwijderd wordt en er een nieuwe prothese wordt geplaatst. Kapsel contractie kan zowel direct na de operatie als na enkele jaren optreden, gewoonlijk aan één kant. De kans dat dit gebeurt is drie á vier procent, dus één op de 25 á 35 patiënten.
Calcificaties. Na een borstoperatie kunnen kleine verkalkingen ontstaan die zichtbaar zijn op de röntgenfoto. Deze zijn niet schadelijk, maar soms wordt er besloten een diagnostische biopsie te doen.
Gevoel weg. Het gevoel in de tepels kan veranderen na de operatie. Normaal gesproken komt het gevoel na enkele weken weer terug, maar soms kan het veranderde gevoel blijven bestaan. Soms wordt de tepelhof extra gevoelig, zo kan ook het gevoel in de onderste borsthelft veranderd zijn.

Lees ook:
- Portiers steeds vaker gefopt door meisjes
- De bikini-clip: here to stay
- Basshunter lust de vrouwen rauw
- Zweedse lesbo's krijgen 3000 euro voor zoen

Lees ook:Gouden Kabouter Award: tijd om te stemmen!
Lees ook:2raumwohnung zoekt dikke mannen met hoge stem
Lees ook:Cheeky Girls gaan naakt voor een beter milieu
Lees ook:Thuis bij dj’s
Lees ook:Radioshow Tiësto moet andere naam krijgen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>