2raumwohnung zoekt dikke mannen met hoge stem

Inga Humpe en Tommie Eckart, oftewel de electroband 2raumwohnung,  hebben een bijzondere oproep gedaan.

Voor hun grote Duitslandtour ter promotie van het nieuwe album '36 Grad' zoekt het duo een achtergrondkoor bestaande uit twee corpulente mannen met een groot gevoel voor humor en een Bee Gee-achtig stemgeluid. Verder moet de omvang van deze mannen niet hun bewegingsvrijheid beperken. De laatste eis die gesteld wordt is een voor de hand liggende.De fatso's moeten namelijk ook over voldoende vrije tijd beschikken om aan de audities en uiteraard de aansluitende tournee in maart deel te nemen.

Denk je nu 'Ja! Ik ben die werkloze, vadsige man zonder leven met een stem alsof ik gecastreerd ben', dan allereerst onze oprechte deelneming. Vervolgens: stuur je foto met je verhaal per e-mail naar [email protected]. Succes!

Hieronder het nieuwe 'besser geht's nicht', zonder vetkleppen.

Lees ook:2 Many Dj’s, Boy George en Audio Bully’s behoren tot het nieuwe Het Vrije Volk in Rotterdam
Lees ook:Dance.blog.nl zoekt versterking. Jij?
Lees ook:Radio 538: Drie nominaties voor de International Dance Music Awards
Lees ook:Video: C-Mon & Kypski feat Pete Philly – Make my Day
Lees ook:Zany, geniaal of inspiratieloos

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>