Indian Summer Festival zoekt nog dj’s

Kun jij het publiek heeelemaal gek maken met je dj-skills, maar kom je niet verder dan de verjaardag van je tante? Dan moet je nu toch echt je kans grijpen. Het Indian Summer Festival op 23 juni zoekt nog een openingsact.

Opkomend DJ talent kan zich op 10 maart in de Atlantis te Alkmaar kwalificeren voor een podiumplek op het Indian Summer Festival 2007. Wat wordt gevraagd? "DJ’s met talent en een voorkeur voor progressive, house, minimal en tech-house."
Enthousiastelingen kunnen hun demo plus bio sturen naar het onderstaande adres voor 26 februari. Op vrijdag 2 maart wordt bekend gemaakt welke 5 DJ’s de battle met elkaar mogen aangaan. De winnaar van de battle maakt op 23 juni zijn/haar debuut op Indian Summer Festival. Je staat dan natuurlijk wel voor twee man en een paardenkop te draaien, maar goed, je moet ergens beginnen.

Indian Summer Festival
Tav Marco Kuiper
ovv DJ demo Indian Summer Festival
Rhoneweg 54
1043 AH Amsterdam

Lees ook:Audio Bullys en Fedde le Grand op Indian Summer 2007
Lees ook:Indian Summer: de foto’s en filmpjes
Lees ook:Jij de openings-dj van White Noise stage op Extrema Festival?
Lees ook:Winnaars Love 2 Party Talent Room bekend!
Lees ook:Awakenings Festival 2007: de filmpjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>