Geen tieten tijdens Danceparade?

De Rotterdamse ChristenUnie/SGP heeft een voorschot gegeven op wat ons te wachten staat als de godvrezenden ons land gaan besturen.
Fractievoorzitter Remco Oosterhoff wil dat burgemeester Opstelten een einde maakt aan het bloot dat tijdens de jaarlijkse Dance Parade op de praalwagens is te bewonderen. Volgens Oosterhoff is al dat vlees strijdig met de algemene politieverordening. "Ik vind het te ver gaan als ze met alleen maar bodypaint op hun lichaam de boel staan op te hitsen" , aldus Oosterhoff. "Dat is geen kwestie van smaak, maar van goede zeden en fatsoen.Het gebeurt in de openbare ruimte en ook ouders met jonge kinderen worden hiermee geconfronteerd." Het gemeenteraadslid wil in de vergunning van de Dance Parade op laten nemen dat dergelijke strapatsen ongewenst zijn. "Als iemand zich op de Coolsingel uitkleedt en in zijn nakie gaat rondlopen dan wordt diegene opgepakt", aldus Oosterhoff. "Bij de Dance Parade mag je wel met alleen maar een likje verf op je lijf gaan staan." Oosterhoff zag meteen kans de discussie over de Antilliaanse jongeren in de havenstad er bij de haren bij te slepen. "Terwijl we uit alle macht proberen Antilliaanse jongeren normen en waarden bij te brengen, vinden we het normaal dat ze dit allemaal voorbij zien komen. Ik vind dat een dubbele moraal."
Dus als we voortaan op de Danceparade goed ingepakt gaan feesten, zijn de problemen rond de stoute Antilliaantjes meteen opgelost. Ik kan niet wachten tot Balkenende IV!
Burgemeester Opstelten heeft overigens uiterst diplomatiek geantwoord door aan te geven dat de gemeente zich niet met de inhoud van evenementen gaat bemoeien. De oude snoeperd.

Lees ook:Rotterdam: liever wat bloot dan zeiken in de goot
Lees ook:Eindhoven de gekste!
Lees ook:B-Parade Berlijn gecanceld
Lees ook:Oudejaarsfeesten afgelast om verwachte rassenrellen
Lees ook:Fiasco! Loveparade 2009 afgelast

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geen tieten tijdens Danceparade?

  1. Jet

    Hahaha. Geen kwestie van smaak, maar van goede zeden en fatsoen, aldus de Rotterdamse Christenen.

    Hm. De zeden en het fatsoen van de ChristenUnie?SGP zijn dus de juiste?

    Way to go Opstelten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>