Girls Aloud onder vuur genomen

Kreeg eerder deze maand Kanye West het al twee keer te verduren van andere artiesten, nu is er een nieuwe vete tussen popartiesten. De rockgroep Kaiser Chiefs heeft het gemund op de Britse breezahs van Girls Aloud.

De dames hebben namelijk het opzwepende nummer I predict a Riot gecoverd tijdens diverse optredens, maar hebben daarbij de tekst veranderd (lees: gekuisd). En dát vonden ze bij Kaiser Chiefs niet leuk. Nu kondigen ze aan om de meidengroep keihard terug te pakken met een ranzige cover.In een interview op MTV zegt de zanger dat hij er niet van gediend is dat de zin 'borrow a pound for a condom' is veranderd naar 'borrow a pound for a bus stop'.  

"I don't give a sh*t (about them covering the song) if they don't change the words. They did change the words," he told MTV UK News. The thing is about Girls Aloud. They do sexy dancing, it's all sex…(but) they didn't say 'condom'. They said ‘bus stop'. What? It's illegal, Girls Aloud. We are after you! I'm gonna cover a Girls Aloud song and change all their words, but make them really filthy."

Wij zijn benieuwd naar de cover van de Kaiser Chiefs.

Lees ook:
- Justice neemt Kanye West in de zeik
- Rechtszaak dreigt voor Kanye West

Lees ook:Filmpjes: Grand Theft Auto 4, Kanye West en Daft Punk
Lees ook:Onbegrijpelijke samenwerking Daft Punk en Kanye West
Lees ook:Kanye West sampled Daft Punk of toch niet?
Lees ook:Justice neemt Kanye West in de zeik
Lees ook:Rechtzaak dreigt voor Kanye West

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>