Justice neemt Kanye West in de zeik

Kanye West zal er niet van wakker liggen,
maar het Franse dance-duo Justice vs Simian heeft teruggeslagen.

De hip hop artiest had tijdens de Europe Music Awards van MTV verbolgen gereageerd toen bleek dat niet hij, maar de voor hem onbekende Fransoosjes er met de prijs voor Beste Video vandoor gingen.
West bestormde daarop het podium om zijn beklag te doen. De Awards zouden volgens hem 'aan geloofwaardigheid verliezen' als niet hij, maar Justice vs Simian de prijs zou krijgen. De clip voor het nummer We are your friends versloeg Kanye's Touch the Sky. Als antwoord op West's kwaaie dronk heeft Justice vs Simian nu een spotprent van hem getekend.De tekening waarop piemels ejaculeren op de rapper is een variant op de cd-hoes van de band. Beetje flauw allemaal natuurlijk. De arrogante houding van West heeft waarschijnlijk een gevoelige plek geraakt. Bekijk hieronder de winnende video clip en klik hier voor de hilarische protestactie op de EMA's plus de verliezende video.

Lees ook:Rechtzaak dreigt voor Kanye West
Lees ook:Kanye West sampled Daft Punk of toch niet?
Lees ook:Filmpjes: Grand Theft Auto 4, Kanye West en Daft Punk
Lees ook:Onbegrijpelijke samenwerking Daft Punk en Kanye West
Lees ook:Girls Aloud onder vuur genomen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>