Er mag weer gestemd worden: arme Tiësto

Tiësto staat maar liefst twee keer genomineerd voor de TMF Awards 2006: voor de Beste Dance en voor Beste Mannelijke Artiest. Ook dat nog. Terwijl onze Tijs niet graag meer genomineerd wil worden, zoals hij onlangs op zijn eigen website liet weten. Voor wie gelijk op Tiësto wil stemmen!

Waar vorig jaar in de Rotterdamse Ahoy groots werd uitgepakt, vanwege het tienjarige jubileum van muziekzender TMF, vindt het feest der feesten nu plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam op vrijdag 13 oktober. Hopelijk is Tiësto, inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis, tegen die tijd volledig hersteld van een ontsteking in zijn hartzakje, want naast optredens van Kane, Anouk, Di-rect, Postman en Lange Frans en Klaas B staat de Dance4Life ambassadeur ook gepland op het TMF-podium. Andere gelukkigen die genomineerd zijn voor de Beste Dance Award zijn: G-Spott, Armin van Buuren en Chuckie. Ben benieuwd.

Lees ook:Chuckie, The Flexican, The Partysquad, Waxfiend en Yellow Claw genomineerd voor FunX Awards
Lees ook:Martin Garrix wint Edison in categorie dance
Lees ook:Showtek, Afrojack, Martin Garrix, Tiësto en Armin van Buuren genomineerd voor 3FM Awards
Lees ook:Spinnin’ Records presenteert zich in Miami
Lees ook:Martin Garrix, Nicky Romero, W & W, Armin van Buuren en Showtek genomineerd voor 2014 Beatport Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>